Jag far verkligen be om ursakt for att jag inte uppdaterat min blogg. Kanns som om det var igar som jag skrev ett detaljerat inlagg om min forsta skoldag, men tiden flyter visst bara ivag. Kanske beror det pa att jag varit sa upptagen med diverse skolaktiviteter sasom Cross Country och en hel dros med laxor (amerikanarna vet exakt hur man ska ta bort elevernas fritid).
Hur som helst sa flyter skolan pa bra och jag hanger med pa lektionerna battre an vad jag forutspatt. Visserligen forstar jag inte alla invecklade ord, men sa lange som sammanhanget ar uppenbart sa slipper jag se ut som ett fragetecken. I skolan ar jag framst med Marcella (den andra utbytesstudenten fran Brasilien), Nicole, Patricia och den andra Nicole. Givetvis finns det flera andra vanliga sjalar i skolan och alla tycks veta mitt namn eftersom jag standigt hor: "Wazzup Anna" eller "Hey Anna". Synd bara att jag inte kan deras namn, men det kommer vall sakert sedan.

Dock har jag bytit bort min Adv. Chemistry pa grund utav att klassen skulle krava en hel del arbeta av mig och jag spenderar inte mitt ar som utbytesstudent for att sitta pa mitt rum for att studera Kemi pa en hog niva. Jag vill ut och prova min sociala formaga och lara mig engelska, vilket jag kan gora battre nar jag tar klasser som inte kraver sa mycket av mig. An sa lange sa gillar jag Drama bast eftersom de flesta som jag umgas med tar den klassen. Dock sa ar den klassen mer inriktad pa att studera teater - inte agera, men det gor inte sa mycket eftersom vi har sa kul anda.

En ganska komisk sak som hande under min U.S. History klass var att vi skulle ha ett oforberett test pa amerikas historia under de tidigare artalen. Givetvis sa kande jag mig totalt underlagsen eftersom jag aldrig riktigt agnat nagon tid att studera pilgimarnasfard till USA osv - men jag lyckades trots alla odds skrapa ihop "hela" 5/20 poang, vilket jag ar stolt over eftersom ca en tredjedel av klassen fick mindre. Lararen tyckte ocksa att det var bra med tanke pa att jag inte last om Amerikas historia forut, men det kanns anda dock ganska surt med bara 5 poang..

Cross Countryn har faktiskt borjat bli riktigt kul och till min storsta forvaning (och mojligtvis fruktan) sa ser jag fram emot traningspassen aven fast de ar rena tortyren. Idag sa hade vi ett s.k. "mildare" traningspass vilket innabar att vi endast sprang 4 km, gjorde 100 sit-ups och 45 armhavningar. Dock bor noteras att det ar anska ovanligt att vi har lattare traningar och vi tranar varje dag - forutom pa sondagar.

Nu maste jag beratta nagra stora nyheter! Marta, utbytesstudenten fran Montenegro kommer inte till oss pa grund utav att hon inte fick sitt Pass godkannt(!!) sa istallet har min vardfamilj valt att ta emot Pedro fran Brasilien. Han ar lika gammal som jag, det skiljer bara nagra dagar mellan vara fodelsedagar - fast han har endast studerat 5 ar av engelska. Vi vet inte nar han kommer hit, men forhoppningvis ganska snart. Sa om jag har tur sa kommer jag att kunna lara mig nagra ord pa Portugisiska ocksa.

Imorgon vantas en stor storm komma in over Sioux Falls och Lennox och de varnas om Thunderstroms och temperaturer under 40 F. Forsta dagen jag kom hit sa ltackte stora svarta moln himlen och regnet smattrade hart mot fonstret - och det var ganska mysigt. Forhoppningvis blir den har stormen i samma klass, for hemsakre vader vill jag inte ha eftersom vi da kan behova ga ner i kallaren.

Take Care

Nagra skolprylar!

7 Comments:

  1. Anonym said...
    Skönt att du har det bra! Imorgon åker jag! XD
    M Granbom said...
    Crosscountry och portugiser, du har det inte illa du ;)
    Ellinor said...
    En storm..mysig? Om man skulle behöva gå ner i källaren skulle jag bli vetsskrämd:P Men vad bra att du verkar ha det bra:)Men jag vet fortfarande inte vem Ronda är? Kan någon upplysa mig...
    Anonym said...
    Tja Anna,
    det väcker minnen att läsa din blogg. Jag valde oxå bort Adv. Chemistry för att jag inte orkade grotta ned mig i massa onödigt plugg, huvudsaken med året är ju erfarenheten av att klara sig själv samt engelskan.
    Kan du inte nämna vad dina lärare heter, skulle vara kul o se om det finns några kvar från min tid. Rektorn var ju min lärare i Government och Economics.
    Det var jag som hade varit i Lennox 91/92...

    Ha det bäst....
    Anonym said...
    jag förväntar mig att du kommer hem med lite hull och muskler på kroppen nu anna! ;D om du sen tar mig i armbrytning blir jag imponerad :O men det blir inte i första taget ska du veta ;)
    Anonym said...
    Hej hej, det låter som du har det bra. Jag ska verkligen försöka överleva cross countryn. Om andra kan så ska jag väl också försöka pina mig igenom det hela ;)

    Jag läser inte IB här, jag skulle först läst IB matten, men det hade ändå inte gjort någon skillnad. Så jag får gå om ett år precis som alla andra svenska utbutesstudenter.. ;(

    Kramar från Charlotte!
    Anonym said...
    порно видео бесплатное
    видео ролики роналдо бесплатно
    смотреть порно секс
    порно секс аниме хентай
    cекс бесплатно

Post a Comment





Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.