Premiär

Vår första föreställning gick minst sagt superbra, även fast en scen (The Village Scen) var ganska svag, så kändes det ändå som om vår energi och inlevelse låg på max. Innan själva föreställningen så åt vi pizza och lekta olika lekar såsom sanning och konsekvens alá drama style, vilket innebär att Mrs. Bay (vår drama lärare) läser en replik ur pjäsen och den som är efter måste snabbt säga sin replik. Om denna personen i sin tur missar att säga något, eller säger något fel så måste han/hon välja sanning eller konsekvens. Allt handlade dock om pjäsen, så om man fick konsekvens så fick man göra olika teaterövningar.

En rolig sak som inträffade då vi gjorde iordning oss, med smink, kostymer osv, var när Elias (som spelar The Giant) hade stoppat in en stor kudde innanför hans klädnad så att han skulle göra ett "större" intryck. Han gick sedan fram till vår dramalärare, Mrs. Bay och frågade om kudden låg bra. Hon rättade då till några delar och konstaterade sedan att allt såg bra ut. Sedan vände sig Elias om med ryggen mot Bay och då utbrast hon "Åh, vad bra Elias, du har gjort din bak större också" och skulle precis dra handen dit för att "rätta till något". Men sedan sa Elias att han inte hade gjort något för att få sin bak så stor, och då utbrast alla i skratt..

Här kommer lite bilder före själva premiären..




Amanda som Jack's mother

3 Comments:

  1. Anonym said...
    Vad kul att det gick bra :)
    Anonym said...
    vad kul att dte gick bra :D här snöade det för fördsta gången idag ;D
    Anonym said...
    Hej Anna, du verkar ha det toppen! Men en sak jag funderat mycket på är hemlängtan. Jag har redan bestämt mig för att åka 2010 men det som oroar mig mest är att jag förmodligen komer längta hem en del. På nått sätt tar man sig väl igenom ddet men är det någonting som man tänker väldigt mycket på?

Post a Comment





Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.